Архіви за місяць Червень, 2015

Пиво стане алкогольним напоєм!

pyvo

Із 1 липня 2015 року в Україні всі напої, концентрація спирту в яких понад 0,5%, вважатимуться алкоголем. Відповідні зміни внесені Законом № 71-VIII до Закону України “Про державне регулювання виробництва та обігу спирту етилового, коньячного i плодового, алкогольними напоями та тютюновими виробами”. Пиво у нормативній документації визначається як “насичений диоксидом вуглецю пінистий алкогольний напій із вмістом спирту […]

Соки з прилавків: користь чи шкода???

soki

На щастя, пройшли важкі часи, і полки наших супермаркетів рясніють різноманітністю продуктів і напоїв. Коробками з соками різних розмірів від підлоги до стелі заставлені прилавки магазинів. Як же з цього достатку правильно вибрати фруктовий сік, щоб він не тільки втамував спрагу, а й приніс користь організму? Читати далі →

Акредитація лабораторій

vyprob_lab

Одним із пріоритетних завдань на сьогодні є приведення української системи технічного регулювання у відповідність до вимог Європейського Союзу. Реалізація цього завдання є надзвичайно важливою для нашої країни, оскільки ми обрали європейський шлях розвитку. Читати далі →

Пальмова олія: вершкове морозиво без вершків

divch_z_morozyvom

Морозиво – популярний продукт, адже  це смачний холодний десерт, що  чудово освіжає у спекотні літні дні. Для когось – це символ дитинства, радості і безтурботності. Але безтурботність при виборі морозива неприпустима. До складу морозива додають рослинний жир, замінник молочного жиру, проте найчастіше це пальмова олія. Пам’ятайте,  справжнє морозиво виготовляється з вершків або молока і не […]

Затверджено Технічний регламент енергетичного маркування електричних ламп та світильників

energoefekt

На даний час Україна впроваджує систему енергетичного маркування енергоспоживчих продуктів відповідно до оновленого законодавства ЄС. Це сприятиме посиленню торговельного обміну між Україною та ЄС, зміцненню конкурентних позицій українських підприємств, підвищенню вимог та стандартів щодо якості продукції. Читати далі →

Як правильно вибрати вершкове масло?

maslo

Коли людині бажають гарних статків в народі часто кажуть: “Щоб було не тільки на хліб, а й на хліб з маслом”. Цей продукт тісно увійшов в суспільний вжиток, і без нього неможливо уявити будь-яке застілля. Без масла і картопля і каша, зовсім не ті на смак. Враховуючи його популярність у споживачів, виробники часто фальсифікують цей […]

ДП «Житомирстандартметрологія» тримає під контролем якість зерна!

zerno

Випробувальна лабораторія ДП «Житомирстандартметрологія» спільно з Державною фінансовою інспекцією в Житомирській області перевіряють кількісно-якісний стан зерна та продуктів його переробки на виконання доручення Прем’єр-міністра України Яценюка А.П. від 23.04.2015р. № 17507/0/1-15 щодо проведення перевірки фінансово-господарської діяльності у ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» та його філій. Читати далі  →

5 найшкідливіших продуктів

shkidlyv_kovbasa

Наш організм надзвичайно послаблений, і це пов’язано з багатьма факторами: екологія, розвиток технологій, неправильне харчування тощо. Це відбивається на загальному стані здоров’я цілої нації, що в свою чергу призводить до кричущих наслідків. Сьогодні ми поговоримо лише про один аспект, що послаблює людський організм – неправильне харчування. Читати далі  →

Крок до успіху ТОВ «Органік Мілк»

produkt_org_milk

За підсумками проведеної роботи органом сертифікації ДП “Житомирстандартметрологія” та успішного проходження процедури сертифікації ТОВ «Органік Мілк», 15 травня 2015 року відбулось урочисте вручення сертифікатів на систему управління якістю за ДСТУ ISO 9001: 2009, систему екологічного керування за ДСТУ ISO 14001:2006 та систему управління безпечністю харчових продуктів на відповідність ДСТУ ІSО 22000:2007 керівництву та колективу підприємства. […]

Бережи енергію, збережи Україну

climat

Читати далі  →