Архіви за місяць Грудень, 2016

Вітання з Новим роком та Різдвом Христовим

Decorated Christmas tree on  blurred, sparkling and fairy background; Shutterstock ID 228613051; PO: TODAY.COM

Шановні колеги! Щиро вітаємо Вас з Новим Роком та Різдвом Христовим! Нехай Ваші серця будуть зігріті любов’ю і теплом, домівки повняться добром, радістю та Божим благословінням, а очі світяться щастям. Читати далі →

Відповідність інтегрованої системи управління ТОВ “Бердичівпиво” вимогам міжнародних стандартів засвідчено сертифікатом

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Близько року велись роботи із розробки та впровадження інтегрованої системи управління якістю та управління безпечністю харчових продуктів на ТОВ “Бердичівпиво” у відповідності вимог ДСТУ ISO 9001:2009 “Системи управління якістю. Вимоги” і ДСТУ ISO 22000:2007 “Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга”. Читати далі →

Щоб збулась “Різдвяна мрія”

Volodymyr_Kablov

23 грудня 2016 року у студії Житомирського телецентру відбувся благодійний марафон “Різдвяна мрія” в підтримку Володимира Каблова (дитина потрапила під колеса тролейбуса і потребує 12 операцій). Організаторами телемарафону виступили Житомирська філія Національної телерадіокомпанії України і дитяча громадська організація “Все робимо самі”. Читати далі →

ДАРУЄМО ДІТЯМ СВЯТО

n20_12_2016_1_500

19 грудня працівники ДП “Житомирстандартметрологія”, не порушуючи багаторічні традиції привітали з Днем Святого Миколая дітей-вихованців Житомирського обласного будинку дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків. Читати далі →

Анкета замовників

anketirov

Шановні замовники! З метою постійного поліпшення якості послуг, що надаються ДП «Житомирстандартметрологія», та ефективного обміну інформацією з усіма зацікавленими сторонами стосовно виконання послуг пропонуємо оцінювати нашу діяльність за допомогою анкети. Ми будемо раді дізнатися про рівень задоволеності якістю наших послуг та умовами обслуговування, що створені на нашому підприємстві. Читати далі →

Якість тваринницької сировини з науково-правової точки зору

n16_12_2016_1_500

14 грудня 2016 р. на базі технологічного факультету Житомирського національного агроекологічного університету пройшов тренінг “Правові аспекти переробки та обігу безпечної і якісної тваринницької сировини”. Модераторами цього заходу виступили кандидати сільськогосподарських наук, доценти кафедри технологій переробки та якості продукції тваринництва Тетяна Ковальчук і Любов Кальчук. Читати далі →