Архіви за день Квітень 10th, 2017

Звертаємо УВАГУ виробників харчових продуктів!

HACCP

Як відомо, з 20 вересня 2015 року набрав чинності Закон України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”, прийнятий 22.07.2014 року за №1602-VII. Реалізація положень зазначеного Закону України забезпечила встановлення прозорого механізму надання державних гарантій безпечності та якості харчових продуктів, а також запровадження державного контролю у сфері санітарних і фітосанітарних заходів […]

Ще одне підприємство Житомирщини сертифікувало систему управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)

HACCP

Така вимога не лише чинного законодавства, але й часу – сучасне виробництво безпечної харчової продукції обов’язково повинне мати якщо не повноцінну систему управління безпечністю харчових продуктів (НАССР), то принаймні запровадити основні її елементи. Відразу ж зазначимо, що відповідальні виробники, які дивляться в майбутнє, не лише впроваджують подібні системи, але й сертифікують їх. Тобто, документально підтверджують, […]