Перепустка на міжнародні ринки

HACCP

Сьогодні продуктові полиці магазинів буквально завалені різноманітною продукцією. Але ні яскрава обгортка, ні ціна, ні бренд не гарантують високої якості харчів, які ми споживаємо. Саме тому прийнятий нещодавно Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» зобов’язав усі підприємства харчової галузі «розробляти, вводити в дію та застосовувати постійно діючі процедури, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках».

Щоправда, частина виробників харчової продукції сприйняли цю новацію без особливого ентузіазму. Але незабаром без її впровадження підприємства харчової галузі просто не зможуть працювати, адже порушення вимог цього Закону тягне за собою солідні штрафні санкції. Про це виробникам ще раз нагадує генеральний директор ДП «Житомирстандартметрологія» Людмила Данчук у розмові з нашим кореспондентом.

Читати далі →

Коментування і розміщення посилань заборонене.

Коментарі закриті.