Навчались фахівці м’ясопереробної промисловості

news1_13_05_2016

Враховуючи надзвичайну важливість питання запровадження НАССР, ДП “Житомирстандартметрологія” 11-12 травня вже вдруге в цьому році провів навчання для виробників харчової продукції. Тема нинішнього дводенного семінару: “Принципи менеджменту безпечності харчових продуктів (FSSC 22000). Організація та проведення внутрішніх аудитів (ISO 19011) для м’ясопереробних підприємств” чітко вказує на цільовий вибір слухачів. Адже у відповідності вимог Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” до кінця нинішнього року саме підприємства м’ясопереробної промисловості в обов’язковому порядку мають запровадити системи НАССР. Порушення вимог цього закону тягне за собою великі штрафні санкції.

Читати далі  →

Коментування і розміщення посилань заборонене.

Коментарі закриті.