До уваги обласних виробників харчових продуктів!

Вийшли з друку зміни до таких державних стандартів України:
Зміна №32 до ДСТУ 878-93 “Води мінеральні фасовані”. Чинна від 01.07.2014 року;
Зміна №1 до ДСТУ 2212:2013 “Молочна промисловість. Виробництво молока та кисломолочних продуктів. Терміни та визначення понять”. Чинна від 01.04.2014 року;
Зміна №1 до ДСТУ 3976-2000 “Крохмаль кукурудзяний сухий. Технічні умови”. Чинна від 01.07.2014 року;
Зміна №4 до ДСТУ 4228:2003 “Драже. Загальні технічні умови”. Чинна від 01.07.2014 року;
Зміна №2 до ДСТУ 4399:2005 “Масло вершкове. Технічні умови”. Чинна від 01.04.2014 року;
Зміна №1 до ДСТУ 4417:2005 “Кефір. Технічні умови”. Чинна від 01.04.2014 року;
Зміна №1 до ДСТУ 4418:2005 “Сметана. Технічні умови”. Чинна від 01.04.2014 року;
Зміна №1 до ДСТУ 4534:2006 “Олія соєва. Технічні умови”. Чинна від 01.07.2014 року;
Зміна №1 до ДСТУ 4554:2006 “Сир кисломолочний. Технічні умови”. Чинна від 01.04.2014 року;
Зміна №2 до ДСТУ 4694:2006 “Соняшник. Олійна сировина. Технічні умови”. Чинна від 01.07.2014 року;
Зміна №2 до ДСТУ 4800:2007 “Шампанське України. Технічні умови”. Чинна від 01.04.2014 року;
Зміна №2 до ДСТУ 4804:2007 “Виноматеріали для шампанських вин України. Технічні умови”. Чинна від 01.04.2014 року;
Зміна №3 до ДСТУ 4807:2007 “Вина ігристі. Технічні умови”. Чинна від 01.04.2014 року;
Усі вище зазначені зміни можна замовити в ДП “Житомирстандартметрологія”.
Контактні тел. /0412/ 25-38-92, 067 410-23-41, е-mail: 100info@ukr.net
07.05.2014 р.